Check Hier Je Vermogen BOOST!
Stage 1

Uitstekend
Gebaseerd op 43 recensies
Ilgin Bulut
Ilgin Bulut
26/06/2024
Ik ben ontzettend tevreden met de service van dit bedrijf! Ze hebben Apple CarPlay geactiveerd voor mijn SEAT Ateca en het hele proces was snel en professioneel. De medewerker was vriendelijk en deskundig, en alles werkt perfect. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die zijn auto wil upgraden. Top service!
Andris Matvejevs
Andris Matvejevs
11/04/2024
Done four cars with this company never had isues! Highly suggest to everyone
Murat Kurt
Murat Kurt
02/02/2024
Snelle en vakkundig service. EGR uit laten programmeren. Auto draait nu veel stiller en rustiger. Tevens laten tunen. Het is heerlijk rijden nu.
Jarno Vos
Jarno Vos
24/01/2024
Goede services en goed resultaat. Top
Milan De graaff
Milan De graaff
24/01/2024
Citan laten chippen. Goed resultaat en goede service. Blij mee.
Mohaned Rashid
Mohaned Rashid
13/12/2023
Uitstekend service, heel vriendelijk en professioneel gedrag. Goed werk jongens
T I
T I
22/09/2023
Goeie en snelle service!!!!
Andrzej Chrzanowski
Andrzej Chrzanowski
16/09/2023
Good work 👍👍👍
Bij PLT Tuning werken we samen met vooraanstaande automerken voor de ultieme prestatieverbeteringen.

Pops and Bangs

€200,-

Gegarandeerde BANGS!

Professioneel en Getest!

Stage 1 Tuning

v.a €250,-

10jaar software garantie

Professioneel en Getest!

Software matige verwijderingen

Check onze OFFERTE syteem!

Stage 1, stage 2, stage 3, Crackle tuning, downpipe. alles is mogelijk check onze offerte systeem voor al onze diensten

Transformeer het Uiterlijk en Geluid van je Auto met Onze Custom Uitlaatsystemen

Transformeer het Uiterlijk enBij ons gaat het niet alleen om het tunen van software; we tillen ook het uiterlijk en het geluid van auto's naar een hoger niveau. Ontdek onze catback uitlaten van zowel RVS als Titanium, met de keuze voor kleppensystemen, al dan niet. Of ben je op zoek naar een aanpassing aan je huidige uitlaat? Geen probleem! Ons assortiment omvat kleppen dempers en cutout kleppensystemen die jouw verwachtingen zullen overtreffen. Waarom Kiezen voor Onze Custom Uitlaatsystemen? RVS en Titanium Opties: Geniet van duurzaamheid en stijl met onze catback uitlaten, verkrijgbaar in zowel RVS als Titanium, waardoor je de perfecte keuze hebt voor jouw auto. Kleppensystemen: Personaliseer je rijervaring met de keuze tussen uitlaten met kleppensysteem of zonder, waardoor je de controle hebt over het geluidsniveau en de prestaties. Aanpassingen aan Huidige Uitlaat: Heb je al een uitlaat maar wil je iets nieuws? Ontdek onze kleppen dempers en cutout kleppensystemen om je huidige uitlaat aan te passen en te verbeteren. Verwachtingen Overtreffende Kwaliteit: Onze kleppensystemen zijn ontworpen om de verwachtingen te overtreffen, met hoogwaardige materialen en vakmanschap voor een indrukwekkende geluidsbeleving. Professionele Installatie: Laat onze ervaren technici de installatie verzorgen, zodat je zeker bent van een nauwkeurige en betrouwbare aanpassing aan je uitlaatsysteem. Transformeer het uiterlijk en het geluid van je auto met onze custom uitlaatsystemen. Kies voor stijl, prestatie en een unieke rijervaringOok kunnen we meteen veranderingen in de look brengen zoals een privacy folie op de ruiten, chrome delete, bodykits, nieuwe moderne koplampen, diffusers en nog veel meer check onze offerte syteem voor meer!

Optimaliseer Snelheid, Rijcomfort en Brandstofefficiëntie met Onze Stage 1 Tuning

Wil je jouw auto sneller, comfortabeler en zuiniger maken? Dan is onze Stage 1 tuning precies wat je nodig hebt! Wij passen al onze software op een professionele manier aan en uploaden deze vervolgens in het motor management van je auto. Voordat er aanpassingen worden gedaan, ondergaat je auto een uitgebreide diagnose, en maken we een volledige back-up van de originele staat van je voertuig. Waarom Kiezen voor Onze Stage 1 Tuning? Professionele Aanpassingen: Onze stage 1 tuning wordt uitgevoerd met uiterste professionaliteit, waarbij alle software zorgvuldig wordt aangepast voor optimale prestaties. Uitgebreide Diagnose: Voordat we beginnen met aanpassingen, voert ons team een grondige diagnose uit om eventuele problemen te identificeren en een aangepast tuningplan te ontwikkelen. Volledige Back-up: We nemen geen risico's. Voordat we aanpassingen maken, maken we een complete back-up van de originele staat van je auto, zodat je altijd de mogelijkheid hebt om terug te keren naar de oorspronkelijke instellingen. High-Tech Programma's en Tools: Onze tuningprogramma's en tools behoren tot de meest geavanceerde in de industrie. Wij gebruiken high-tech apparatuur om ervoor te zorgen dat elke aanpassing nauwkeurig en betrouwbaar is. Verhoogde Snelheid en Rijcomfort: Met onze Stage 1 tuning geniet je van een merkbare toename in snelheid en een verfijnd rijcomfort, waardoor elke rit een plezier wordt. Verbeterde Brandstofefficiëntie: Onze tuning zorgt niet alleen voor snelheid maar optimaliseert ook het brandstofverbruik, waardoor je auto zuiniger wordt en je kosten bespaart. Optimaliseer de prestaties van je auto met onze Stage 1 tuning. Kies voor deskundigheid, betrouwbaarheid en een verbeterde rijervaring

Optimaliseer Geluid en Vermogen met Onze Hoogwaardige RVS Downpipes

Ben je op zoek naar een dieper uitlaatgeluid en meer vermogen voor je auto? Zoek niet verder! Onze hoogwaardige downpipes, vervaardigd uit roestvrij staal (rvs), bieden niet alleen prestatieverbeteringen maar zijn ook APK-waardig. Deze combinatie levert niet alleen een krachtiger geluid en meer vermogen op, maar bevordert ook de gezondheid van de turbo van je auto. Waarom Kiezen voor Onze Downpipes? RVS Constructie: Onze downpipes zijn vervaardigd uit duurzaam roestvrij staal, wat zorgt voor een langdurige en hoogwaardige prestatie. APK-Waardigheid: Wij garanderen dat al onze downpipes voldoen aan de APK-normen, waardoor je met vertrouwen de keuring tegemoet kunt zien. Optimalisatie van Vermogen en Geluid: Onze downpipes bieden niet alleen een dieper uitlaatgeluid maar verhogen ook het motorvermogen, wat resulteert in een verhoogde rijervaring. Gezondere Turbo: In vergelijking met OEM-katalysatoren verminderen onze downpipes de druk op de turbo, waardoor deze efficiënter kan functioneren. Hierdoor slijt de turbo minder snel en wordt de levensduur verlengd. Geen Tegendruk met Highflow Sport Cat.: In combinatie met onze Highflow sportkatalysator ondervindt je turbo geen hinderlijke tegendruk, wat resulteert in een langere levensduur en een schonere motor. Optimaliseer het geluid, het vermogen en de gezondheid van je auto met onze hoogwaardige downpipes en Highflow sportkatalysatoren. Kies voor prestatie, kwaliteit en duurzaamheid

Chiptuning: Ontdek de Voordelen en Antwoorden op Jouw Vragen

Bij PLT Tuning begrijpen we dat je vragen kunt hebben over chiptuning en hoe het jouw auto kan verbeteren. Hier zijn enkele veelgestelde vragen en de voordelen van onze chiptuning service:

1. Wat is Chiptuning?

 • Chiptuning is een geavanceerde technologie die de prestaties van je auto verbetert door de software van de motor te optimaliseren. Dit resulteert in meer vermogen, betere brandstofefficiëntie en een verbeterde rijervaring.

2. Is Chiptuning veilig voor mijn auto?

 • Ja, onze chiptuning is volledig veilig voor je auto. We werken met ervaren technici en geavanceerde software om ervoor te zorgen dat alle aanpassingen binnen de veilige grenzen van je voertuig blijven.

3. Wat zijn de voordelen van Chiptuning?

                  De voordelen zijn onder andere:

 • Verhoogd vermogen en koppel
 • Verbeterde acceleratie
 • Betere brandstofefficiëntie
 • Soepelere en responsievere rit
 • Behoud van motorbetrouwbaarheid

4. Wat voor soort auto’s kunnen worden getuned?

 • We werken met een breed scala aan automerken en modellen, zowel benzine- als dieselvoertuigen. Neem contact met ons op voor specifieke informatie over jouw auto.

5. Hoe lang duurt het om mijn auto te laten tunen?

 • De meeste chiptuning sessies kunnen in enkele uren worden voltooid, zodat je snel weer van je verbeterde auto kunt genieten.

6. Wat is het prijskaartje voor Chiptuning?

 • De kosten variëren afhankelijk van je auto en specifieke wensen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

7. Hoe kan ik een afspraak maken voor Chiptuning?

 • Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon of e-mail om een afspraak te plannen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden door het proces.

Bij PLT Tuning zijn we gepassioneerd over het verbeteren van jouw rijervaring met chiptuning. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we de prestaties van je auto kunnen optimaliseren, terwijl we jouw vragen beantwoorden en je gemoedsrust bieden.

Winkelwagen