Optimaliseer de Prestaties van je Voertuig met EGR Verwijdering bij PLT Tuning

EGR-Images-e1674088539641-598x1024

Welkom bij PLT Tuning, jouw toonaangevende partner voor EGR verwijderingsservices in Tilburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven en omliggende gebieden. Onze gespecialiseerde dienstverlening is ontworpen om de prestaties van je voertuig te optimaliseren en tal van voordelen te bieden.

Welkom bij PLT Tuning, jouw toonaangevende partner voor EGR verwijderingsservices in Tilburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven en omliggende gebieden. Onze gespecialiseerde dienstverlening is ontworpen om de prestaties van je voertuig te optimaliseren en tal van voordelen te bieden.

Waarom Kiezen voor EGR Verwijdering bij PLT Tuning?

1. Geoptimaliseerde Motorprestaties:
– Ervaar een merkbare toename van vermogen en koppel door de EGR te verwijderen. Onze tuning optimaliseert de motorprestaties voor een soepele en krachtige rijervaring.

2. Voorkom Verontreiniging en Verstoppingen:
– Onze EGR verwijdering voorkomt de opbouw van koolstofafzettingen en verstoppingen, waardoor een schonere en efficiëntere verbranding mogelijk is.

3. Brandstofefficiëntie:
– Bespaar op brandstofkosten met een verbeterde brandstofefficiëntie na de EGR verwijdering. Profiteer van een zuiniger brandstofverbruik en een betere kilometerstand.

4. Langere Levensduur van de Motor:
– Verminder de slijtage aan je motor door de EGR te verwijderen. Dit resulteert in een langere levensduur van de motor en verbeterde betrouwbaarheid.

5. Kostenbesparing bij EGR-Storing:
– Bij storingen in de EGR biedt onze EGR verwijdering een kosteneffectief alternatief. Kies voor een EGR delete in plaats van het aanschaffen en monteren van een nieuwe EGR, wat aanzienlijk duurder kan zijn.

6. Regionaal Beschikbaar:
– Onze EGR verwijderingsservice is beschikbaar in Tilburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven en de omliggende regio’s, waardoor we snel en gemakkelijk toegankelijk zijn voor jou.

7. Professionele Dienstverlening:
– Vertrouw op onze deskundige technici voor professionele EGR verwijdering. Wij bieden hoogwaardige service en zorgen ervoor dat jouw voertuig voldoet aan alle relevante normen.

Optimaliseer jouw voertuig met EGR verwijdering van PLT Tuning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ontdek hoe wij jouw rijervaring kunnen verbeteren met onze gespecialiseerde diensten.

Check hier je Vermogen na Stage 1 chiptuning!

Maak uw afspraak

Bel of bericht ons voor een afspraak

Openings tijden
Bel of Bericht ons als u ergens niet aan uitkomt

+31640253767

Wat wij doen

Bij ons krijgt alles kracht, geluid en een mooie uiterlijk. Wij bieden kwaliteit tegen hoge snelheid.

Chiptuning

Het programmeren van het motor management is bij ons een kunst, met een breed scala aan opties om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar meer vermogen, aangepaste uitlaatgeluidsopties, optimalisaties voor betere prestaties en meer - bij ons zijn de mogelijkheden talrijk. Laat ons je motorafstelling perfectioneren en ontdek de wereld van geavanceerde chiptuning voor een rijervaring op maat!

Uitlaat modificaties

Of het nu gaat om het installeren van een volledig catback-systeem, het integreren van een geavanceerd kleppensysteem, het optimaliseren van de downpipe, of andere aangepaste aanpassingen aan uw auto - bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en streven ernaar om uw visie tot leven te brengen. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden en geef uw auto de unieke aanpassingen die het verdient

body modificaties

Een nieuwe kleur, een opvallende wrap, een strakke diffuser, een stijlvolle spoiler en tal van andere aanpassingen aan het uiterlijk van uw auto - bij ons realiseren we uw droomauto. Of het nu gaat om chrome delete, wrappen, ramen tinten, spoilers, grills, diffusers - wij regelen het allemaal met vakmanschap en precisie.

complete diagnose

Het diagnosticeren van uw auto is een verfijnde kunst die we beheersen met behulp van ons exclusieve diagnoseapparaat. Of het nu gaat om het brandende motorlampje of een ander waarschuwingslampje, met onze state-of-the-art apparatuur kunnen we uw auto volledig en nauwkeurig diagnosticeren. Ontdek de precisie van onze technologie en vertrouw op ons om eventuele problemen effectief te identificeren en op te lossen voor een optimale rijervaring.

ECU oplossingen

Het verhelpen van storingen is een gespecialiseerd vak, en bij ons gaan we geen uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om het uitschrijven van componenten zoals OPF/GPF, EGR, DPF, AdBlue delete, of een geavanceerde ECU-adaptatie - niets is te gek voor ons team van experts. Wij streven naar precisie en doeltreffendheid om ervoor te zorgen dat uw auto optimaal presteert. Vertrouw op ons voor ongeëvenaarde oplossingen en een feilloze rijervaring.

interieur modificaties

Transformeer niet alleen het exterieur, maar ook het interieur van uw auto naar een persoonlijk meesterwerk. Geniet van een andere sfeer met aangepaste verlichting en een sterrenhemel, terwijl onze diensten voor CarPlay-activatie en Entertainment Upgrade uw rijervaring naar nieuwe hoogten tillen. Of het nu gaat om het aanpassen van het instrumentenpaneel, het integreren van CarPlay-functionaliteit of het toevoegen van grenzeloos entertainment met YouTube, Netflix en meer dan 1000 andere apps - wij bieden alles wat u nodig heeft om uw auto te laten reflecteren wie u bent.

Waarom u ons kiest

Alles wat wij aanbieden wordt ontworpen en gemaakt door experts die liefde en passie hebben voor auto’s . Alle services die wij aanbieden zijn het resultaat van creatief en intellectueel werk, waar we trots op kunnen zijn, We doen er alles voor zodat jij  het plezier hebt van het bezitten van een unieke auto.

Expert Engineers

Al onze engineers zijn vakbekwaam en met veel werkervaring

Ervaring

Onze ervaring op de wereldmarkt is gebaseerd op veel aandacht voor details.

Garantie Service

Op al onze services geven we een passende Garantie

Betrouwbaar

Dankzij ons gekwalificeerd personeel bieden wij een vriendelijke en competente service voor en na de verkoop

Uitstekend
Gebaseerd op 43 recensies
Ilgin Bulut
Ilgin Bulut
26/06/2024
Ik ben ontzettend tevreden met de service van dit bedrijf! Ze hebben Apple CarPlay geactiveerd voor mijn SEAT Ateca en het hele proces was snel en professioneel. De medewerker was vriendelijk en deskundig, en alles werkt perfect. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die zijn auto wil upgraden. Top service!
Andris Matvejevs
Andris Matvejevs
11/04/2024
Done four cars with this company never had isues! Highly suggest to everyone
Murat Kurt
Murat Kurt
02/02/2024
Snelle en vakkundig service. EGR uit laten programmeren. Auto draait nu veel stiller en rustiger. Tevens laten tunen. Het is heerlijk rijden nu.
Jarno Vos
Jarno Vos
24/01/2024
Goede services en goed resultaat. Top
Milan De graaff
Milan De graaff
24/01/2024
Citan laten chippen. Goed resultaat en goede service. Blij mee.
Mohaned Rashid
Mohaned Rashid
13/12/2023
Uitstekend service, heel vriendelijk en professioneel gedrag. Goed werk jongens
T I
T I
22/09/2023
Goeie en snelle service!!!!
Andrzej Chrzanowski
Andrzej Chrzanowski
16/09/2023
Good work 👍👍👍

+31640253767

MAAK JE AFSPRAAK NU!
Winkelwagen