, ,

DOWNPIPE AUDI RSQ8 2019+

 2.399,00

Verbeter je Audi RSQ8 (2019+) met onze 200 Cell Downpipe. Geniet van krachtige prestaties en een opwindend geluid. Onze RDW-gekeurde upgrade zorgt voor een probleemloze installatie. Profiteer van onze ervaring in sportauto-tuning. Bestel vandaag en vraag een offerte aan voor een snelle installatieservice. Transformeer je rijervaring met PLT Tuning

DOWNPIPE AUDI RSQ8 2019+

Heb je een Audi RSQ8 vanaf 2019 en ben je klaar om je rijervaring naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder! Met de 200 Cell Downpipe geef je jouw RSQ8 de kracht en het geluid dat hij verdient.

Kenmerken:

  • Verhoogde Prestaties: Onze 200 Cell Downpipe is ontworpen om de uitlaatstroom te optimaliseren, wat resulteert in verbeterde prestaties en een opwindende rijervaring. Krachtig
  • Uitlaatgeluid: Geniet van het diepe, krachtige uitlaatgeluid dat je RSQ8 onderscheidt van de rest. Laat je horen op de weg!
  • RDW Keuring Waardig: Onze 200 Cell Downpipe voldoet aan de RDW-keuringsnormen, wat betekent dat je kunt genieten van verbeterde prestaties zonder je zorgen te maken over wettelijke vereisten.
  • Eenvoudige Installatie: Bij PLT Tuning begrijpen we dat je geen tijd wilt verspillen. Daarom bieden we een snelle en professionele installatieservice aan. Laat ons het werk voor je doen, zodat je snel van je nieuwe uitlaatpijp kunt genieten.
  • Perfecte Pasvorm: De 200 Cell Downpipe is specifiek ontworpen voor de Audi RSQ8 (2019+) voor een perfecte pasvorm en probleemloze installatie.
  • Tuning: Na de installatie kunnen er aanpassingen aan de ECU nodig zijn, wat extra kosten met zich mee kan brengen. Als je alles door ons laat doen, zijn hier geen extra kosten aan verbonden! Na de installatie is chip tuning stage 2 mogelijk!

Waarom PLT Tuning:

Bij PLT Tuning hebben we jarenlange ervaring in het verbeteren van de prestaties van sportauto’s. We kennen de ins en outs van de Audi RSQ8 en staan garant voor de hoogste kwaliteit en professionaliteit bij elke installatie. Vraag een offerte aan.

Klaar om je Audi RSQ8 naar het volgende niveau te tillen? Bestel vandaag nog de 200 Cell Downpipe en profiteer van onze snelle installatieservice. Transformeer je rijervaring met PLT Tuning!

Winkelwagen